Professionele ramenwassers voor jouw bedrijf

Flashy website, fancy marketing en een topteam? Nice! Maar hoe ziet je kantoor eruit? Ook dat zorgt mee voor je professionele uitstraling. Als klanten bij je binnenlopen, moet het blinken. Akkoord? Een periodieke klus die je onbezorgd uit handen geeft aan PLECO Ramenwassers uit Erpe-Mere.

Het beste zicht op de wereld begint bij ons

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

Betrouwbare partner die meedenkt over je uitstraling

Je huidige poetspartner is niet betrouwbaar, transparant of flexibel genoeg? Alles wat wij wel zijn, dus. Geen opschepperij, maar eerlijke ramenwasserij! Een B2B-partner die meedenkt over jouw uitstraling met advies op maat.

Zo werkt Pleco ramenwassers:

  • Uitgebreid plaatsbezoek. We komen gratis kennismaken, overlopen alle ruimtes en klussen, jouw noden en wensen. Binnen de 48 uur krijg je een gedetailleerde offerte met oog voor veiligheid en efficiëntie.
  •  Op de afgesproken dag komen we langs. Je krijgt telkens 14 dagen op voorhand een mail met de poetsplanning. Zo blijf jij op de hoogte en zijn wij altijd op de afspraak. Een heldere communicatie is goud waard.
  • Je hoeft niet per se op kantoor te zijn. En als er mensen aanwezig zijn terwijl wij ons werk doen, is dat ook geen probleem. Sommige klanten leggen de sleutel klaar in alle vertrouwen.
  • Tijdens het ramenlappen heb je van ons geen last. Wij gaan direct gefocust aan de slag en werken zo stil mogelijk. Discretie staat voorop, sowieso. Wij werken met zorg en deutsche gründlichkeit.
  • Zit de ramenwasserij erop? Dan laten we jouw bedrijf proper achter, zowel vanbinnen als vanbuiten. De heldere factuur volgt diezelfde avond nog.

 

Professioneel ramenlappen voor langdurig resultaat

Jullie zijn professionals? Wij ook. Elke job heeft zo zijn knepen. Van professioneel ramenlappen heb je ten eerste al veel langer geniet. Ten tweede: wij zijn zelf een kmo en kennen als geen ander jouw zorgen.

Draaiboek op jóuw maat

Voor elke B2B-klant maken wij een uitgebreid draaiboek op maat met de beste werkwijze om raampartijen, deurkaders, glazen wanden, lichtstraten en dakkoepels diepgaand te reinigen.

Grotere projecten kunnen wij perfect aan, want we werken met twee. Twee zaakvoerders die zelf op de werkvloer staan, zonder personeel of onderaannemers.

Gediplomeerde ramenwassers

Jonas volgde een professionele opleiding ramenwasser bij Cleaning Lab. Naast professioneel ramen wassen kwamen ook de veiligheid, materiaalkeuze en best practices aan bod. Enzo heeft daarnaast een VOL-VCA-diploma voor leidinggevenden op zak.

Professioneel materiaal

Wij werken alleen met professioneel high-end materiaal. Onze buckets, microvezeldoeken, ramentrekkers en producten zijn het beste van het beste. Aangekocht bij betrouwbare Belgische partners, omdat we het ook belangrijk vinden de lokale handelaar te steunen.

Veiligheid voor alles

Een volledig uitgeruste dienstwagen, professionele ladders, veiligheidsschoenen en aangepaste werkkledij. Want jouw én onze veiligheid primeert. Een gevaarlijke klus? Wij nemen geen onnodige risico’s, maar vinden sowieso een oplossing.

Een betrouwbare partner voor jouw kantoor?

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

Reinigen van gevelbekleding en reclameborden? Kan ook!

Kantoorgebouwen hebben vaak dat tikkeltje extra: unieke portieken, gevelbekleding, reclamepanelen, lichtbakken, zuilen, masten en totems, zonneweringen of screens, …

Er zijn veel verschillende materialen en elk oppervlak vereist een eigen reinigingsaanpak: (gepoederlakt) aluminium, trespa, alubond, etc.

Geen zorgen, wij hebben voor elke uitdaging de juiste borstels en producten bij.

PLECO komt niet zomaar je ramen wassen, nee.

Bij ons krijg je:

Vaste partner

Met vertrouwde gezichten en gemoedelijke babbels. We maken graag tijd voor jou.

Klare service

Wij zweren bij een klare service met transparante offertes, correcte prijzen en heldere facturen.

Gemoedsrust

Jij bent zeker dat alles volgens afspraak én veilig verloopt. Laat de planning maar over aan ons.

Topresultaten

Het beste zicht op de wereld begint bij ons. Dankzij onze passie & expertise, oog voor zorg & perfectie.

 

PS: dit doen we niet:

  • algemene schoonmaak bij particulieren
  • daken & schouwen reinigen of gevels afstomen
  • onze kat sturen of in bloot bovenlijf werken (sorry! 😅)
Ramen wassen
Zonnepanelen reinigen
Kantoorruimte

Zie je ‘t graag blinken, net als wij?

Deze bedrijven zijn al fan van PLECO Ramenwassers

⭐⭐⭐⭐⭐

“Werken zeer proper en correct en steeds een prima communicatie. Een wereld van verschil met de vorige bedrijven die bij ons langs kwamen.”

Pieter Moreels, Assuco

⭐⭐⭐⭐⭐

“Topkerels met een top work mentality! Steeds op tijd en brengen ook geen stress met zich mee in huis. Wij zijn zeker een vaste klant!”

Domy W.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Super tevreden , mooi werk geleverd !! 10/10 perfect gedaan.”

Anneke Van den Meersschaut

Wat denk je, zullen wij ook eens kennismaken?

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

Ramenwasser op kantoor: veelgestelde vragen

Werken jullie met een onderhoudscontract?

Nee, bij ons geen onderhoudscontracten of wurgclausules. Iedereen is vrij. Wij kiezen bewust voor een periodieke samenwerking in onderling vertrouwen. Tot nu toe zijn we nog geen enkele klant kwijtgespeeld, wat een veel mooiere referentie is. 😉

Hoeveel keer per jaar voor het beste resultaat ?

Wij stellen een absoluut minimum voor van 1x ramen wassen per kwartaal. Elke maand is wenselijker om je professionele uitstraling te garanderen, in elk seizoen. Hoe intenser we samenwerken, hoe beter we jouw kantoor kennen en hoe vlotter ons werk zal gaan. Dan kan er al eens een extraatje af ook.

Komen jullie binnen of buiten de kantooruren?

We stellen ons flexibel op en zoeken naar de beste uitvoeringsdatum in samenspraak met jou:

  • Liever binnen de kantooruren? Dan werken wij met zo min mogelijk overlast.
  • Liever buiten de kantooruren? Wij doen ons ding zonder dat er iemand aanwezig hoeft te zijn.

Reinigen jullie alleen ramen of ook zonnepanelen?

Wij reinigen ook zonnepanelen, absoluut. Geef al je noden en wensen maar mee tijdens ons plaatsbezoek. Wij zetten zonnepanelen als aparte service op jouw offerte. Jij kiest: wens je het totaalpakket of neem je aparte diensten af? 👉 Check hier onze service voor zonnepanelen

 

Doen jullie algemene schoonmaak ook?

Algemene kantoorschoonmaak is niet onze core business, maar in sommige gevallen kunnen we dit er wel bijnemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Pakken jullie ook onze vloot aan?

Dat niet, nee. Omdat we niet het geschikte materiaal hebben om auto’s te reinigen, vanbuiten en vanbinnen. We verwijzen hier graag door naar onze collega’s car detailers.

Welke regio bedienen jullie?

Onze thuisbasis is Erpe-Mere. Vandaaruit bedienen wij de volledige Dender- en Scheldestreek. Van Aalst tot Geraardsbergen en van Wetteren tot Gent.

Woon je in de regio’s Melle, Merelbeke of Gentbrugge? Rond Haaltert, Herzele of Ninove? Dan komen wij met plezier langs!

Werken jullie ook voor particulieren?

Jazeker. PLECO Ramenwassers komt met veel plezier langs bij je thuis ook. 👉 Check hier ons aanbod voor particulieren