Ramenwasser op maat van elke particulier

Een professionele ramenwasser die met plezier langskomt bij jou als particulier? Die de tijd neemt om grondig je ramen (en de rest!) te poetsen. Met een betrouwbare en veilige service op maat. Zo’n glazenwasser die geen vuil achterlaat? Aangenaam, wij zijn PLECO Ramenwassers uit Erpe-Mere.

Het beste zicht op de wereld begint bij ons.

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

Ramenwasser gezocht voor particulieren?

Als hardwerkende particulier heb je zelf geen tijd of zin om je ruiten te kuisen. Wij verstaan dat perfect. Ramen wassen is een kunst op zich en soms zelfs gevaarlijk werk.

Zo werkt Pleco ramenwassers:

  • Op de afgesproken dag komen we langs. Je krijgt hiervan tijdig een mailtje, zodat we elkaar niet kunnen mislopen. Een goede communicatie is goud waard.
  • Je hoeft niet per se thuis te blijven. Zeker niet als we enkel buiten ramen wassen. Voor de binnenramen wel, al leggen sommige klanten de sleutel klaar in alle vertrouwen.
  • Tijdens het ramenlappen heb je van ons geen last. Wij gaan direct gefocust aan de slag. Geen opgejaagd vlieg- en springwerk, wij werken met zorg en deutsche gründlichkeit.
  • Een babbeltje? Dat mag zeker! We willen ook en vooral dat jij op je gemak bent. Dus we luisteren graag naar je noden en wensen van het moment.
  • Zit de ramenwasserij erop? Dan laten we je huis proper achter, vanbinnen en vanbuiten. De heldere factuur volgt diezelfde avond nog.

Professioneel ramen wassen voor een topresultaat

“Ramen wassen, dat kan toch iedereen?” Iedereen kan met emmer en trekker overweg, klopt. Maar wil je een langdurig resultaat? Dan pakken wij dat voor jou professioneel aan.

Draaiboek op jóuw maat

Voor elke particuliere klant, dus ook voor jou, maken wij een draaiboek op maat met de beste werkwijze om jóuw specifieke raampartijen, deurkaders, veluxen, lichtstraten, dakkoepels en/of veranda diepgaand te reinigen.

Gediplomeerde ramenwassers

Jonas volgde een professionele opleiding ramenwasser bij Cleaning Lab. Naast professioneel ramen wassen kwamen ook de veiligheid, materiaalkeuze en best practices aan bod. Enzo heeft daarnaast een VOL-VCA-diploma voor leidinggevenden op zak.

Professioneel materiaal

Wij werken alleen met professioneel high-end materiaal. Onze buckets, microvezeldoeken, ramentrekkers en producten zijn het beste van het beste. Aangekocht bij betrouwbare Belgische partners, omdat we het ook belangrijk vinden de lokale handelaar te steunen.

Veiligheid voor alles

Een volledig uitgeruste bestelwagen, professionele ladders, veiligheidsschoenen en aangepaste werkkledij. Want jouw én onze veiligheid primeert. Een gevaarlijke klus? Wij nemen geen onnodige risico’s, maar vinden sowieso een oplossing.

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

Ramen wassen met osmose: hoe zit dat?

Osmosewater? Dat is supergefilterd water in zijn puurste vorm. Geen chemicaliën, nikkel, zink of kalk. Voor 100 % zuivere en streeploze vensters.

Tot 3 verdiepingen hoog

Met onze telescopische steel geraken wij vlotjes tot aan de derde verdieping, hetzij 14 meter hoog. Het osmosewater halen wij rechtstreeks uit de watertank in onze bestelwagen. Makkelijk voor jou, toch?

Snel, veilig én milieuvriendelijk

Je ramen wassen met osmose zorgt niet alleen voor streeploze ramen, maar dankzij onze speciale installatie kunnen we ook snel en veilig werken. Ideaal voor grote hoogtes. En omdat we alleen water gebruiken en geen producten, is het ook nog eens milieu- en diervriendelijk.

Raamwerk in optimale staat

Maar de grootste troef van osmose is dat het raamwerk en de profielen in optimale staat blijven. Er komt geen zeep aan te pas, dus het oppervlak kan niet verweren. We hebben ook een heel scala aan borstels en pads bij: voor grof en fijn werk, voor elk oppervlak wat wils.

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

PLECO komt niet zomaar je ramen lappen, nee.

Vaste partner

Met vertrouwde gezichten en gemoedelijke babbels. We maken graag tijd voor jou.

Klare service

Wij zweren bij een klare service met transparante offertes, correcte prijzen en heldere facturen.

Gemoedsrust

Jij bent zeker dat alles volgens afspraak én veilig verloopt. Laat de planning maar over aan ons.

Topresultaten

Het beste zicht op de wereld begint bij ons. Dankzij onze passie & expertise, oog voor zorg & perfectie.

 

PS: dit doen we niet:

  • algemene schoonmaak bij particulieren
  • daken & schouwen reinigen of gevels afstomen
  • onze kat sturen of in bloot bovenlijf werken (sorry! 😅)

Projecten van PLECO ramenwassers in Erpe-Mere en omstreken

Ramen wassen
Zonnepanelen reinigen
Kantoorruimte

Zie je ‘t graag blinken, net als wij?

Deze particulieren zijn al fan van PLECO Ramenwassers

⭐⭐⭐⭐⭐

“Pleco is voor het eerst bij ons de ramen komen wassen en ik moet zeggen, naar buiten kijken was nog nooit zo leuk. Bedankt voor de topservice!”

Melissa Trombini

⭐⭐⭐⭐⭐

“Onze veranda in een glanzend nieuw jasje. Vlotte service, vriendelijke bediening en stipt volgens afspraak. Een welgemeende dankjewel aan deze toppers.”

Elien D.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Zeer vlotte service. Heel vriendelijk, ze geven het juiste advies. Pleco u bent geweldig, tot de volgende!”

Sander D.

Wat denk je, zullen wij ook eens kennismaken?

Wij komen gratis langs en bezorgen binnen de 48u jouw offerte 💪

Ramenwasser particulier: veelgestelde vragen

 

Wat kost een ramenwasser? Rekenen jullie per m² of per uur?

Het is moeilijk om een exacte prijs te plakken op ramenwassen nog voor we bij je thuis zijn geweest.

Daarom komen wij graag eerst persoonlijk langs  ter kennismaking. Dan tellen we het aantal ramen, kijken naar de afmetingen, checken de staat en de bereikbaarheid. Jij vertelt ons welke opties je er graag nog bij laat poetsen (vb. screens, rolluiken, vliegenramen,…).

Op basis van dit plaatsbezoek maken wij een projectprijs op, een offerte op jóuw maat. Zo is de prijs van het ramenwassen duidelijk voor iedereen. Een prijs per m² geven we nooit mee, omdat er veel meer bij komt kijken. Jouw offerte is trouwens geheel kosteloos.

Het liefst van al werken wij in langdurig en wederzijds vertrouwen en geven we jou een periodieke prijs voor ramenwassen bij je thuis. Dat is niet op contractuele basis, dus je hangt nooit vast. Wij gaan voor correcte prijzen, een correcte service en langdurig resultaat.

 

Hoe verloopt de betaling?

Geen zorgen. Je hoeft niet thuis te zijn of geen cash in huis te hebben. Als we zijn langsgeweest, krijg je diezelfde avond nog de factuur in je mailbox. Jij betaalt makkelijk elektronisch (en liefst binnen de betaaltermijn 😉).

Hebben jullie water nodig?

Nee. Wij hebben geen water nodig om de simpele reden dat we zelf ons water bijhebben. Wij werken met speciaal osmosewater (zie uitleg hierboven), wat een 100% streepvrij resultaat oplevert. Bovendien kan dit geen kwaad voor je planten of dieren.

Kunnen jullie ook zwarte aluminium ramen reinigen?

Het vervelende aan zwarte aluminium ramen is dat je ze inderdaad zelf heel moeilijk proper krijgt. Zelfs een vingerafdruk blijft een eeuwige vetplek. Je mag erop kuisen en frotten, je eindigt heel waarschijnlijk met strepen en plekken.

Als professionele ramenwassers voor particulieren krijgen wij jouw zwarte aluminium ramen wél proper. We gebruiken een speciale shampoo met beschermende factor en spoelen af met osmosewater. Zo droogt je raamwerk streeploos, vetvrij én krasloos op. Dit doen we niet standaard, wel op aanvraag.

Is de zwarte kleur toch al wat verweerd? Dan hebben wij de juiste, professionele producten in huis om jouw raamwerk weer in nieuwstaat te brengen. Vraag ernaar!

Reinigen jullie alleen ramen of ook zonnepanelen?

Wij reinigen ook zonnepanelen, absoluut. Geef al je extra noden en wensen maar mee tijdens ons plaatsbezoek. Wij zetten zonnepanelen als aparte service op jouw offerte. Jij kiest: wens je het totaalpakket of neem je aparte diensten af? 👉 Check hier onze service voor zonnepanelen

 

Hoeveel keer moeten onze ramen gewassen worden?

Wij willen zoveel (of zo weinig) langskomen als jij nodig acht, maar om de 2 maand (6x per jaar) je ramen laten wassen is ideaal. Waarom? Omdat je zo het langste resultaat hebt. Zo heb je altijd propere ramen.

Hoe langer je wacht, hoe meer bevuiling erbij komt, die je er niet altijd even makkelijk afkrijgt. Dan zijn wij ook uiteindelijk toch langer bezig, wat dan ook weer duurder uitkomt. Dus stop er een regelmaat in.

Welke regio bedienen jullie?

Onze thuisbasis is Erpe-Mere. Vandaaruit bedienen wij de volledige Dender- en Scheldestreek. Van Aalst tot Geraardsbergen en van Wetteren tot Gent.

Woon je in de regio’s Melle, Merelbeke of Gentbrugge? Rond Haaltert, Herzele of Ninove? Dan komen wij met plezier langs!

Werken jullie ook voor bedrijven?

Jazeker. PLECO Ramenwassers is ook vaste partner van bedrijven in de regio. 👉 Check hier ons aanbod voor bedrijven